Creative Minds, Rational Thinkers, Kind Hearts

Suntem strategi, designeri, developeri, analisti. Suntem vizionari, planificatori si buni implementatori. Suntem responsabili, muncitori, curiosi si pasionati de ceea ce facem. Suntem dansatori, DJ, ciclisti, poeti, sportivi, calatori, fotografi. Suntem toate astea si A LITTLE EXTRA.

Credem in

Claritate si control Fructificarea potentialului Echipa 360° 

Claritate si control

Iti oferim controlul rezultatelor afacerii tale.

Fructificam potentialul

Iti aratam si fructificam oportunitati de care nu stiai. 

Echipa 360°

O echipa completa de specialisti, pregatita sa-ti preia grijile de marketing.

Despre si pentru oameni!

Libertate, in egala masura cu reponsabilitate
Mediu orientat catre dezvoltare
Ne bazam pe echipa 

Libertate, in egala masura cu reponsabilitate

Dorim sa iti oferim mediul ideal de lucru in care sa lucrezi, asa ca esti liber sa iti desfasori activitatea de oriunde doresti. 

Avem un birou fizic in Bucuresti, in care esti liber sa vii oricand ai placerea sa te vezi cu colegii tai. 

Programul de lucru este de 8 ore si ti-l poti stabili singur, in intervalul de baza 08:00 – 18:00. Credem ca daca iti faci munca asa cum trebuie si oferi eficient suportul tau colegilor, iti poti stabili singur cand sa incepi si cand sa termini activitatea.

Mediu orientat catre dezvoltare

Oferim acces la cursuri, conferinte, evenimente, traininguri, workshopuri pentru membrii echipei noastre, pentru dezvoltare personala si profesionala.

Ne bazam pe Echipa

Suntem o echipa, lucram in echipa, incurajam colaborarile dintre noi si suportul reciproc si ne cream tot timpul ocazii pentru a consolida relatiile dintre noi.

Orientare catre Performanta

Suntem constienti de obiectivele si rolul pe care le avem in companie; suntem concentrati pe performanta, rezultate si calitate inalta a muncii.

Open Minded

Suntem flexibil in a explora orice este nou si in a imbratisa schimbarea; suntem curiosi sa incercam metode noi, sa observam trendurile si sa venim cu planuri pentru a le implementa daca consideram oportun.

Free Spirit

Promovam o atitudine deschisa, non-conformista, in care nimeni nu se simte constrans sau jenat sa isi spuna parerea.

A little Extra

Facem intotdeauna ceva extra pentru noi, pentru colegi sau pentru clienti, nu pentru ca ne simtim obligati, ci pentru ca asa simtim ca este benefic pentru dezvoltarea noastra personala si profesionala.

Creativi, dar Rationali

Incurajam creativitatea, dar uram haosul; avem proceduri deja testate si validate, dar incurajam si flexibilitatea si suntem deschisi in a explora noi perspective daca sunt discutate si agreate in echipa; incurajam creativitatea si inovatia, fara a deveni impractici sau nesabuiti in decizii.

Work-Life Balance

Credem in acest echilibru si de aceea te incurajam sa te folosesti de flexibilitatea programului de lucru si de faptul ca poti lucra de oriunde doresti.

Meet the Crew

SuperSpecialisti

Ne place sa ne pozitionam ca SuperSpecialisti, suntem in permanenta la curent cu noutatile din domeniu, ne educam, participam la trainguri si cursuri; uram sa fim in necunostinta de cauza si sa detinem informatii eronate.

Pozitiile deschise in acest
moment sunt listate mai jos

Pozitii deschise in biroul din Bucuresti sau Remote

Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi