Iulian,
Digital Strategist &
Senior Facebook Ads
Specialist
Iulian,
Digital Strategist &
Senior Facebook Ads
Specialist

Timp de 3 ani in care am fost interesat de inginerie, la inceputul lui 2015 mi s-a oferit oportunitatea de a lucra la Inobox intr-un domeniu nou. Dupa primele luni de lucru mi-am dat seama ca este un domeniu care-mi place si vreau sa-mi continui activitatea.

In cadrul Inobox mi-am depasit barierele, am invatat sa dezvolt procese de lucru, strategii si campanii de marketing orientate pe rezultate.

Sunt Digital Strategist, Senior Facebook Ads Specialist si Project Manager pentru o parte din partenerii nostri. Pe langa experienta castigata si cursurile de marketing am obtinut si certificarile formale: Facebook Media Planning, Facebook Media Buying si Google Analytics. La Inobox, am oportunitatea de a ma dezvolta in permanenta, atat ca specialist, cat si pe plan personal. Am participat la mai multe evenimente si workshop-uri, printre care Workshop-ul "Marketing cu rezultate", Curs "Google Analytics pentru E-Commerce" - Bootcamp, Sesiuni de Coaching "Legi Universale" cu Ioana Mircea, "Coaching4you" cu Lorand Soares Szas, Conferintele GPeC, "Conferintele 6C" si Sesiunile de Group Couching ale lui Andy Szekely si trainerii din echipa lui.

Ce fac mai exact la Inobox?

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care
imi fac placere, in afara Inobox

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi