Vlad,
Managing Partner
Vlad,
Managing Partner

Mi-am deschis primul site online de vanzari in anul 2006, chiar in momentul in care am luat contact cu serviciile de tip PPC - Google. Fiind constient de avantajul acestui serviciu si neavand posibilitatea financiara in acel moment de a angaja pe cineva sa se ocupe de zona online, in acea perioada fiind foarte putini care se pricepeau pe acest tip de servicii si zona de E-commerce era in faza de pionierat, am decis sa invat eu PPC - Google Adwords . O situatie destul de frustranta, pentru ca fiind in procesul invatarii faceam acest lucru din resursele proprii, care oricum erau limitate. Cu siguranta avantajul faptului ca lumea IT imi este foarte familiara a accelerat procesul de invatare, iar rezultatele au aparut intr-un timp scurt.

Pasionat de marketing inca din 2005, am ales si terminat Masterul la E-Commerce - ASE, iar concomitent cu partea de PPC am luat contact si cu zona de SEO pentru a avea servicii complete pentru site-urile mele si a reusi o optimizare cat mai eficienta intre cele 2 servicii (PPC si SEO).

Fiind de peste 15 ani in acest domeniu, timpul la un moment dat iti devine un aliat cand acumulezi experienta si am reusit sa aplic in mai multe proiecte interesante tot ce am invatat in aceasta perioada. Fie in proiecte mai mici, fie in proiecte mai mari, am reusit sa am rezultate reale si cu impact asupra lor, fiind centrat pe nevoile propietarilor de business cu care am colaborat.

Totul a inceput din pasiune si a culminat in performanta, iar dupa cateva colaborari impreuna cu Mircea Chenic am decis, in punctul maturizarii mele profesionale, ca e momentul sa ies din zona de freelancing si sa imi asum colaborarea intr-un proiect de dezvoltare al unei agentii de marketing.

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care
imi fac placere, in afara Inobox

Agentia de marketing Inobox a fost infiintata pe baza vastelor noastre experiente online si a managementului de business, iar astazi suntem pregatiti profesional si avem toate instrumentele necesare sa te scutim de efort si sa-ti facem afacerea sa creasca impreuna cu profitul.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi