Andreea,
Manager Financiar
Andreea,
Manager Financiar

Drumetiile si aventurile in aer liber sunt mereu o adevarata incantare pentru mine. Imi place sa explorez locuri noi, sa descopar peisaje impresionante si sa imi incarc bateriile in mijlocul naturii. Am un husky minunat si cateva pisicute adorabile, care imi umple viata de iubire si caldura. De asemenea, imi place sa ajut oamenii si sa ma implic in activismul social. Sunt convinsa ca fiecare dintre noi poate face o diferenta in lumea in care traim. Imi doresc foarte mult sa calatoresc si sa descopar lumea, iar Asia este una dintre destinatiile mele preferate.

Desi am absolvit liceul de mate-info, am ales sa urmez o alta cale si sa studiez publicitatea la SNSPA. Acum, lucrez ca manager financiar la INOBOX si ma ocup de situatia financiara din cadrul agentiei. Desi am fugit de cifre atunci cand am ales sa urmez publicitatea, am descoperit ca sunt o parte importanta din activitatea mea si ca imi place sa lucrez cu ele.

Ca parte a echipei, imi asum responsabilitatea de a gestiona situatia financiara a agentiei. In activitatea mea, folosesc abilitatile mele analitice. Fiecare detaliu conteaza, iar eu ma asigur ca nu trece niciun aspect important pe langa mine si toate obiectivele financiare sunt indeplinite.

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care imi fac placere, in afara Inobox

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi