Steliana,
Senior Graphic Designer
Steliana,
Senior Graphic Designer

Cu un tata arhitect si un bunic pictor, a fost inevitabil sa descopar o pasiune pentru arta. Din copilarie m-a pasionat desenul (in special in creion si penita) si arta digitala. Am descoperit web design-ul la 14 ani, concepand site-uri flash pentru diverse subiecte ce ma interesau.

Am absolvit University of Derby studiind Comunicare Vizuala, specializandu-ma in ilustratie (2015-2018). In cadrul acestei facultati am studiat pe langa ilustratie si design grafic. Astfel am realizat ca ma atrage o cariera in grafica.

Din 2018 incoace am lucrat ca grafician atat in-house cat si in cadrul unei agentii. Am experienta in designul de print (flyere, cataloage, bannere de dimensiuni mari, coperti de carte, typesetting) cat si in cel digital (bannere social media, branding, logo-uri, prezentari, site-uri si aplicatii pentru mobil). In toate proiectele mele incerc sa aduc un input unic prin ilustratiile mele.

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care imi fac placere, in afara Inobox

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi