Tiberiu,
Senior Google Ads Specialist
Tiberiu,
Senior Google Ads Specialist

Dupa 7 ani de sport de performanta in liceu si inca 5 ani de studiu al economiei, turismului si strategiilor in afaceri internationale, a ajuns sa-mi placa marketing-ul. Stiu ce crezi acum, nu au neaparat legatura directa, dar a fost suficient sa ma intersectez cu marketing-ul in facultate, ca sa realizez ca asta imi doresc sa fac in continuare.

A urmat un drum lung, dar frumos, in care am invatat, experimentat si dezvoltat diverse skilluri, cum ar fi Graphic Design, Web Design, PPC, SEO, Social Media Management si altele.

Imi place sa cred ca ma definesc cuvinte precum dedicare, seriozitate, perfectionism si profesionalism. Sunt motivat de perspective, obiective si rezultate, misiunea mea in fiecare zi la INOBOX fiind gandirea si aplicarea actiunilor concrete, pentru ca tu, in calitate de client si partener INOBOX, sa te bucuri de campanii Google Ads performante, axate pe maximizarea investitiei tale. Nu sunt adeptul mentalitatii „las’ ca merge si asa!”, superficialitatea fiind unul dintre lucrurile cu care nu doresc sa ma asociez.

In cadrul echipei INOBOX, sunt Specialist Google Ads, ramura a marketing-ului digital cu care am inceput sa cochetez in anul 2015.

Ce fac mai exact la Inobox?

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care
imi fac placere, in afara Inobox

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi