Marius,
Web Developer
Marius,
Web Developer

Pasionat de tehnologie si calculatoare, am inceput sa invat singur programare, ajutat de informatiile care existau la vremea aceea online, acum mai bine de 13 ani. In cea mai mare parte, am descoperit singur, de la 0, cum stau lucrurile.

Vad fiecare proiect ca pe o provocare. Nu imi amintesc sa fi spus vreodata „nu stiu/nu pot sa fac asta”, iar din acest motiv, desi poate pare ciudat, cel mai mult imi place sa optimizez site-urile facute de altcineva. Asta pentru ca presupune sa inteleg modul de functionare al unei platforme.

Am absolvit Inginerie Electrica la Universitatea Politehnica din Bucuresti, insa am ales sa am un job care sa se identifice si cu pasiunea. Totusi, nu-mi pare rau, si pot gasi usor elemente din facultate care m-au ajutat sa devin programator.

In cadrul Inobox sunt web developer si creez mai multe tipuri de platforme online (cel mai des site-uri e-commerce si de prezentare).

De asemenea, adaptez site-urile pentru business-ul clientului si le asigur mentenanta, indiferent daca platforma a fost creata de agentia noastra sau nu.

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care
imi fac placere, in afara Inobox

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi