Stefania,
Junior SEO Specialist
Stefania,
Junior SEO Specialist

Am terminat pe specializarea Publicitatea la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, trei ani în care am încercat să-mi găsesc direcția profesională.

Am ieșit din facultate fără un răspuns clar. Un an mai târziu și după o conversație cu persoana potrivită, am descoperit ce mi se potrivește la nivel profesional. Mă pasionează cuvintele și esențele poveștilor. Așa că o carieră pe SEO a venit mănușă pe nevoile mele.

În general, sunt mereu curioasă să aud o poveste nouă. Mai precis, caut mereu să învăț și să mă dezvolt ca să reduc ignoranța în fiecare zi. Caut mereu să înțeleg prin ascultare activă. Advertiser... Write. Rewrite. Delete and begin again with another point of view.

Poate părea presant să ai gândul asta în minte, dar pentru mine e o provocare: să caut, să am mai multe opinii, să clădesc, să unesc piesele...să optimizez.

La Inobox mă ocup de partea de optimizare a afacerii tale. Prin SEO, site-ul tău poate fi răspunsul perfect pentru nevoile oamenilor.

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care imi fac placere, in afara Inobox

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi