Andrei,
Junior Marketing Specialist
Andrei,
Junior Marketing Specialist

Am urmat cursurile de licenta ale Facultatii de Managament Turistic si Comercial din cadrul Univeristatii Dimitrie Cantemir, care mi-au oferit cunostinte esentiale si o perspectiva clara in legatura cu principiile de baza ale managementului, marketingului si comunicarii in mediul de afaceri.

Ulterior am inceput dezvoltarea primei afaceri, prin intermediul careia am progresat personal si profesional. Pentru a-I asigura succesul, a trebuit sa ma implic in promovarea acesteia, moment in care am descoperit marketingul digital.

Ma consider o persoana organizata, atenta la detalii si cu o abordare practica in indeplinirea sarcinilor. Imi place sa lucrez cu oameni si pentru oameni, sa invat si sa ma dezvolt continuu. De-a lungul timpului, mi-am dat seama ca munca in echipa si atitudinea deschisa reprezinta elemente cheie pentru a reusi in cadrul locului de munca.

Ce fac mai exact la Inobox?

✔ Ofer suport colegilor de echipa din departamentul Google Ads

✔ Gasesc potrivirea intre serviciile Google Ads si nevoile business-ului tau, pentru a crește vizibilitatea și atractia fata de acesta

✔ Revizuiesc obiectivele pe care le ai si ma implic in atingerea acestora, pentru succesul tau

✔ Particip la dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing în funcție de cerintele afacerii tale

✔ Verific constant și coordonez eficient canalele de promovare pe care le folosim pentru dezvoltarea business-ului

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care imi fac placere, in afara Inobox

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi