Iulia,
Senior Google Ads Specialist
Iulia,
Senior Google Ads Specialist

Am absolvit Facultatea de Limbi si literaturi Straine, specializarea Engleza & Franceza. Si, cum timpul era generos cu mine in anii de facultate, am hotarat sa imi iau un job. Asa am intrat in minunata lume a online-ului.

In prezent sunt digital project manager si consultant in comunicare cu 15 de ani de experienta. Ajut antreprenorii si companiile sa comunice mai bine online si sa creeze comunitati implicate in jurul business-ului lor.

De-a lungul timpului am pus umarul si pasiune in diferite proiecte din sfera de advertising online, branding, design, Google Ads & Facebook Ads, SEO/SEM, Social Media, cat si dezvoltarea de platforme online.

Invat sa fructific ideile mele si ale clientilor, sa imbin creativitatea cu indicatorii de business, integrand rezultatele obtinute in business-urile partenerilor.

Sunt un om indragostit de ce poate sa aduca tehnologia in vietile noastre, insa iubesc la fel de mult online-ul precum iubesc offline-ul.

Abordarea mea este simpla, focusata pe Human to Human, nu B2B sau B2C. Am oportunitatea sa lucrez cu oameni minunati care pun in practica ceea ce isi propun. Astfel ca, am avut si eu oportunitatea sa ma implic in dezvoltarea Asociatiei pentru Interventie in Autism - AIAS.

La INOBOX ma ocup de campaniile de PPC si sunt Project Manager pentru o parte din partenerii nostri.

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care imi fac placere, in afara Inobox

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi