Aici Stefania, cea mai noua membra din echipa Inobox. Am primit misiunea de a scrie despre cum este o trimestriala pentru un nou venit, asa ca de-a lungul articolului va voi prezenta aceasta activitate prin ochii mei. 

Principalele idei:

Trimestriala Inobox

Trimestriala Inobox presupune plecatul in afara Bucurestiului pentru a pune lumea (profesionala) la cale. Timp de 3 zile lucram impreuna: 

  • revizuim ce s-a intamplat pe trimestrul trecut
  • ne setam obiectivele pe urmatorul 
  • scoatem in fata victoriile, dar si blocajele 
  • ne aratam pe noi asa cum suntem
Zilele trimestrialei

Ziua 1 
Plecam toti de la birou spre urmatorul nostru „birou” sau biroul nostru altfel pentru trei zile. O partea dintre noi am mers cu dubita, printre care si eu. A fost o experienta faina, cu atmosfera si muzica super buna. 

Prima zi ne promitea vin – o degustare de vin. Ceea ce s-a si intamplat. Am pornit toti de la Casa Seciu spre Buzau, la Pietroasele, mai exact, la Statiunea de Cercetare Pietroasa. Ajunsi acolo, am fost primiti cu multa caldura de oameni deschisi si dornici sa impartaseasca cu noi tainele vinului. Ne-au facut turul locului, ne-au explicat procesele care ne dau vinul, dar si legende si povesti despre zona si vin.  

  • Stiati ca la Statiunea de Cercetare Pietroasa se gaseste o copie sau poate chiar originalul pieselor istorice Closca și puii de aur? 
  • Stiati ca aici puteti gasi un vin premiat la competitiile de renume? 
  • Stiati ca pentru a salva vinul de rusi, au pus butoaiele de vin de dimensiuni normale în butoaie de vin de dimensiuni mai mari?
  • Stiati ca pentru a nu lasa sa se oxideze vinul, sticla trebuie sa stea pe orizontala? Atfel, dopul de pluta ramane umed si nu-si reduce dimensiunile cat sa lase aerul sa patrunda. 
  • Stiati ca in vinoteca gasiti o colectie impresionanta de sticle de vin? Iar cele mai vechi sunt din anii `40 ai secolului al XX-lea. In vinoteca se pastreaza doar cele mai bune vinuri. 

Ziua 1 a fost un adevarat festin si pentru papilele gustative, dar si pentru cultura generala. Am terminat ziua cu o masa delicioasa si discutii interesante.

Ziua 2  
Ziua 2 este cea mai incarcata si intensa zi din cele trei pe care le petrecem impreuna. Este ziua in care ne punem toti la masa si vedem unde ne aflam cu obiectivele si rezultatele.

E ziua in care cream noi strategii. Sau revenim la strategii vechi castigatoare inca. 

O zi plina, dar nu obositoare.
Accentul a fost pe pozitiv, pe constructiv, pe ce putem sa facem trimestrul urmator sa ne atingem targetele.
Am fost seriosi.

Am fost amuzanti.
Am fost increzatori unii in ceilalti.
Am fost sustinatori si bucurosi sa impartim succesele, dar si aproape succesele.
Am ras.
Am plans.
Am fost empatici.
Am fost vulnerabili.
Am iesit din zona de confort.

Am tinut tare.
Am avut mici tensiuni.
Am avut de luat decizii.

Toate cred ca ne-au prins bine. Ne aduc mai aproape.  

Seara zilei 2 a venit cu povesti din tinerete: aventuri din liceu, primele aventuri ca antreprenor cand antreprenoriatul se numea bisnita, primele aventuri din Inobox, cand Inobox se facea pe unde se putea. Detaliile poate le aflati singuri.

Ziua 3
Acasa toata lumea, dar mai intai terminam ce nu am terminat cu o zi inainte. Terminam pe minus, unele activitati s-au mutat pentru o alta oportunitate. Si e ok. Ne adaptam.

Cu ce ramanem

Ramanem cu energia celor trei zile, ramanem cu claritate si cu o echipa mai matura. Si cu feedforward. Ceea ce va dorim si voua.

Consideri informatia utila si pentru altii? Share it with a friend!
Let's be awesome
together!
Start a conversation with us