Ioana Preda
Servicii oferite
Strategie
Identitate vizuala
Web Development
Brand Collaterals
E-mail Marketing Templates
Manual de Brand
Grafica Articole Vestimentare
Studiu de caz

Mai mult decat un Brand, un Manifest pentru Feminitate

Credem in crearea unei diferente, prin design si branding.

Am lucrat cu Ioana, fondatorul @ioanapredaoficial , pentru repozitionarea brandului mai aproape de viziunea acestuia pe termen lung si de nevoile si dorintele clientelor.

A fost un proces de rebranding derulat pe cateva luni, plin de provocari, momente WOW, idei si intalniri concentrate pe strategia de brand si de business. 

Am descoperit impreuna ca brandul Ioana Preda are personalitatea The Lover, cu misiunea de a fi aproape de cliente, de a le ajuta sa isi redescopere frumusetea si sa straluceasca cu fiecare ocazie, cu drive spre frumusete, eleganta, siguranta si stima de sine, un brand care doreste sa cladeasca un #manifestpentrufeminitate.

Ne-am construit intreaga strategie si identitate de brand pentru a transmite cat mai clar acesti diferentiatori.

A fost unul dintre cele mai frumoase proiecte la care am lucrat, iar Ioana este unul dintre cei mai cool si receptivi clienti de-ai nostri!

Abordarea noastra

In procesul de rebranding al Ioana Preda ne-am concentrat toata atentia pe explorarea caracteristicilor Arhetipului the Lover: feminitate, atractie, eleganta, cu o nota clean, simpla,moderna, premium, data de grafica monoline, cu simboluri geometrice, minimaliste si o paleta de culori restransa.

Pe langa identitatea vizuala, am redefinit impreuna viziunea, misiunea si valorile brandului, promisiunile de brand si am construit o identitate verbala unitara, pentru a consolida personalitatea de brand.

Client
Appreciation

Sa schimb identitatea vizuala Ioana Preda a fost o provocare personala in primul rand. Nu ma mai regaseam deloc in imaginea de atunci si am inceput un proces elaborat de creare a identitatii vizuale dorite, proces care a schimbat foarte mult imaginea brandului, primind feedback imediat de la clienti.

Sunt multe beneficii din colaborarea cu Inobox, dar as mentiona 3: dezvoltarea afacerii intr-un mod sanatos, crestera numarului de comenzi, disciplina si multe lucruri invatate despre cum sa gestionez afacerea! Este o munca de echipa atunci cand ai un magazin online, tine si de noi sa ne facem treaba bine, nu doar agentia de marketing. Am auzit multe persoane ca spun: am investit in promovare, acum astept sa intre comenzile multe!!! Nu este chiar asa, daca tu ca entitate nu esti pregatit pentru acele multe comenzi, minuni nu se intampla in business  :)) Asta este lectia invatata de mine so far.

Daca ar fi sa recomand cuiva serviciile de branding Inobox, as spune: “Mergeti la Inobox, este Larisa acolo la grafica, un adevarat guru in domeniu. Asculta nevoile tale si face foarte bine ce stie. De fiecare data cand trebuie sa lucrez cu ea, ne intelegem din prima!”

Ioana Preda, Fondator Ioana Preda

Esti la un Click distanta de Brandul lacare ai visat dintotdeauna!

Next Project
7 Gusturi