7 Gusturi
Servicii oferite
Strategie
Identitate vizuala
Colantare Food Truck
Brand Collaterals
Digital Ads
Promo Video
Grafica Articole Vestimentare
Studiu de caz

7 Gusturi - Traieste Fericirea pe roti

7 GUSTURI este un brand ce ofera produse de tip street food, prin intermediul Food Truck-ului aflat in parcuri industriale. Amplasarea in apropierea centrelor business ofera oportunitatea clientilor office si warehouse sa manance gustos si rapid in apropierea locului de munca.Detinut si operat de Brandul La Merenda, aflat in industria hospitalitatii de peste 10 ani, partenerul nostru a dorit sa punem accent pe simplitate, claritate, naturalete, simetrie si armonie, un look modern, cu accente vintage si mesaje directe si informale.

Abordarea noastra

Am dezvoltat un concept neo-retro si am mizat pe:

Paleta de culori limitata la 3, pentru a induce ideea de vintage, cand optiunile de printare erau reduse; 

Simetrie si armonie pentru a pastra similitatea si claritatea design-ului; 

Ilustratii de tip Badge-uri, atat in Logo, cat si in celelalte elemente; 

Ca ornamente grafice, ne-am limitat la o ilustratie care reprezinta o funie (pentru accentul vintage), dar si o ilustratie care reprezinta orasul (pentru accentul modern). Silueta orasului din grafica transmite ideea ca poti manca gustos, chiar daca esti departe de un restaurant din oras.

Client
Appreciation

Am apelat la Inobox pentru serviciile de branding 7 Gusturi. Colaborarea cu Inobox mi-a adus o identitate vizuala clara si materiale de marketing facute profesional. Daca ar fi sa recomand unui prieten servicii de branding, i-as spune sa mearga la Inobox pentru ca sunt oameni profi si au si preturi accesibile.
Cristi, Fondator 7 Gusturi

Esti la un Click distanta de Brandul lacare ai visat dintotdeauna!

Next Project
THERAPY HUB