Zmiles
Servicii oferite: Rebranding Gift Upgrade
Naming
Identitate vizuala
Logo Design
Basic Brand Design system (Paleta de culori, fonturi, Patterns)
Brand Collaterals (Digital & Print: Pungi, Felicitari, Stickere, Flyere, Social Media Banner, Newsletter LandingPage)
Grafica Articole Vestimentare
Studiu de caz

Zmiles - E altceva!

Atunci cand am intalnit-o pe Mihaela, ne-am dat seama ca este exact partenerul cu care ne-am dori sa lucram: deschis la propuneri, implicat pe proces si cu o mare pasiune pentru business-ul lui. 

Mihaela a venit la noi cu o solicitare de rebranding pentru business-ul ei, Gift Upgrade (nume nou si refresh total pe identitatea vizuala). De baza in nevoia ei de identitate de brand era surprinderea sentimentului de surpriza, efect wow si promovarea bucuriei de a primi si de a oferi un cadou aparte, cu insemnatate pentru cei dragi, toate intr-o forma colorata, dar simpla si de bun gust.

Abordarea noastra

Pentru ca Mihaela colaborase cu un alt partener pe strategia de brand inainte sa ne cunoasca, provocarea a fost in primul rand sa construim pe strategia existenta, sa venim cu completari pentru a intelege si definitiva personalitatea brandului si abia apoi sa construim identitatea vizuala.

Impreuna cu ea, am stabilit un mix de Arhetipuri pentru Brand: Arhetipul Artist/Creator, pentru ca brandul isi doreste sa transmita emotie si bucurie, prin idei creative si originale care sa fie „altceva” + Arhetipul Carer, pentru ca toate actiunile se invart in jurul suportului, sfaturilor si empatiei catre ceilalti. 

Pornind de la Mixul de Arhetipuri si in urma Workshop-ului parcurs impreuna cu Mihaela, am decis si numele nou al brandului, Zmiles. Numele rezuma ideea principala atunci cand primesti un cadou care iti place si pe care il consideri special: cu totii traim emotii si senzatii diferite in corp atunci cand resimtim bucurie, insa un lucru este comun: cu totii zambim. Fix acest lucru doreste sa transmita si brandul, nu doar prin nume, ci prin tot ce reprezinta el, sa aduca zambete in vietile oamenilor.

Logo

Constructie Logomark

Logo System

Brand Collaterals

Esti la un Click distanta de Brandul lacare ai visat dintotdeauna!

Next Project
NELSA