Therapy Hub
Servicii oferite
Strategie
Identitate vizuala
Web Development
Digital Ads
Brand Collaterals
Manual de Brand
Grafica Articole Vestimentare
Studiu de caz

Spatiul in care este usor sa fii tu si in care terapia nu este un subiect tabu.

Therapy Hub este un brand creat cu misiunea de a oferi suport si un start in cariera profesionistilor din domeniul terapiei, precum si de a normaliza terapia in Romania, prin aducerea domeniului intr-o zona cool si accesibila, pentru a nu mai fi privita ca un subiect tabu.

Un brand creat cu multa empatie si grija fata de oameni.

Abordarea noastra

Am avut provocarea de a crea o identitate vizuala moderna, prietenoasa, deschisa si cool care sa se conecteze cu profesionisii si pacientii in cautare de servicii de terapie si sa inspire profesionalism, incredere si calitate. 

Intreaga strategie a fost construita in jurul a 2 Arhetipuri de Brand: Carer, pentru ca Brandul se pune in serviciul altora, doreste sa ofere sprijin si suport comunitatii si Intelept, pentru ca brandul doreste sa aiba o componenta educativa si aplicativa si sa contribuie la dezvoltarea unei comunitati de terapeuti care fac schimb de informatii, experiente, cunostinte si resurse cu ceilalti colegi.

Client
Appreciation

Mi-am dorit foarte tare sa transmit clientilor exact ce aveam in minte, insa pana la colaborarea cu Inobox, lucrurile nu aratau foarte clar si specific. Colaborarea m-a ajutat sa imi raspund mie in primul rand la intrebari importante pe care ulterior Inobox le-a transformat in imagini, cuvinte, mesaje. 

De foarte mult ori am perceput Inobox ca fiind un cerc de oameni orientati catre alti oameni, lucru care mie imi place si pe care il apreciez.

Printre beneficiile pe care mi le-a adus colaborarea cu Inobox, enumar eficienta, profesionalism, relaxare si accent pe oameni. Prietenilor le spun ca este cea mai cool si profi agentie pe care o cunosc si ca la fiecare intalnire mi-am imbogatit experienta 🙂

Simona Preda, Fondator Therapy Hub

De ce simbolul Fluture

Fluturele este simbolul reprezentativ al brandului Therapy Hub. El transmise ideea de sensibilitate, fragilitate, libertate, dar si procesul de transformare prin intermediul sesiunilor de terapie.

De ce Triunghiul

Triunghiul a fost ales ca poligon principal in crearea formelor si simbolurilor Therapy Hub, pentru simbolistica lui, o triada de elemente care reprezinta echilibru pe mai multe planuri: minte, trup si spirit; trecut, prezent si viitor; mental, fizic si emotional – toate aceste elemente sunt planuri de interes pentru terapie si brandul Therapy Hub.

Esti la un Click distanta de Brandul lacare ai visat dintotdeauna!

Next Project
AMANET CASHBOOK