Global Sport
Servicii oferite: Rebranding Global Sport
Strategie de Brand
Strategie de Comunicare
Identitate vizuala
Logo Design
Identity System (Paleta de culori, fonturi)
Brand Collaterals (Digital & Print: Materiale evenimente, materiale santier, merchandise, Social Media Pack, colantare auto)
Website
Manual de Brand
Studiu de caz

Global Sport - Specialisti in Constructii Sportive

Global Sport sunt unii dintre cei mai buni montator de gazon artificial din Romania si specialisti in constructii sportive. 

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata, au luat decizia de a isi construi o pozitionare clara in piata, o strategie de comunicare mai eficienta si o identitate vizuala mai potrivita cu ceea ce doresc sa comunice: produse si servicii premium.

Abordarea noastra

Prin sedinte 1:1 cu partenerii nostri, dar si printr-un proces complet de branding, am reusit sa clarificam cele 3 puncte de diferentiere in piata si am oferit un plan strategic si concret pentru a le comunica, atat verbal, cat si vizual.  

Unul dintre cele mai importante takeaways pentru brand a fost segmentarea mesajelor de brand si de marketing, in functie de avatarul clientului ideal. Am aratat cum pot aborda anumite interese, asteptari si temeri ale lor diferit, astfel incat toate mesajele sa fie personalizate si convingatoare, in functie de cui doresc sa se adreseze la momentul respectiv.

Logo

Am explorat mai multe optiuni, cu gandul la a ingloba toate serviciile si produsele Global Sport – sport, constructii sportive, gazon artificial, amenajare spatii rezidentiale si publice, locuri de joaca..

Constructie Logomark

Monograma

G+S

Teren Sportiv

Colturile rotunjite ale literelor reprezinta delimitarile din teren

Minge / Global

Forma rotunda, aplecata spre stanga si cu umbra la baza

Brand Collaterals

Esti la un Click distanta de Brandul la care ai visat dintotdeauna!

Next Project
Esteem