Esteem
Servicii oferite: Rebranding Pure Salon
Naming
Strategie de Brand
Identitate vizuala
Logo Design
Basic Brand Design system (Paleta de culori, fonturi, Patterns)
Brand Collaterals (Digital & Print: Papetarie, Social Media Pack, Materiale promotionale)
Studiu de caz

Esteem - Starea de bine pe care o meriti

Procesul de Rebranding, de la „Pure Salon” la „Esteem” reprezintă tranziția brandului către o identitate mai profundă și mai încrezătoare. 

Noul nume ales, Esteem, este expresia valorilor brandului: încredere în sine, respect de sine și stimă personală și reflectă promisiunea brandului de a celebra puterea interioară a fiecărei femei care îi trece pragul.

Abordarea noastra

Impreuna cu partenerul nostru, am demarat un proces de rebranding care sa arate mai clar noua pozitie a brandului in piata: un salon premium, cu servicii de calitate, oferite de profesionisti de top, cu aparatura moderna si profesionala si cu accent pe o atmosfera aparte oferita clientelor.  

Noul nume Esteem, a fost construit in urma unui workshop 1:1 cu partenerul, exprimand conceptul de femeie puternica, cu stima de sine ridicata. 

Am ales cu atentie mixul de arhetipuri „The Lover” pentru a demonstra un brand sensibil, cu dorinta de a fi iubit si apreciat de ceilalti si „Care Giver” pentru a demonstra un brand care are grija de clientele lui si ofera experienta, nu doar servicii de calitate.

Logo

Constructie Logomark

Simbol Inima

Reprezinta valorile, precum iubirea, afectiunea, sensibilitatea, emotia

Simbol Nufar

Reprezinta putere, puritate, renastere si energie feminina

Logo System

Brand Collaterals

Esti la un Click distanta de Brandul la care ai visat dintotdeauna!

Next Project
NELSA