Smaranda,
Senior Google Ads
Specialist &
Google Certified
Educator Level 1
Smaranda,
Senior Google Ads
Specialist &
Google Certified
Educator Level 1

De mica mi-a placut crafting-ul pentru ca era cea mai relaxanta metoda prin care puteam sa dau frau liber imaginatiei, dar in acelasi timp sa pastrez rigoarea atentiei la detalii. Nici la scoala nu am fost sigura daca imi placea mai mult sa scriu compuneri sau sa imi testez limitele cu problemele la matematica. Nu m-am considerat indecisa, ci mai degraba am transformat asta intr-un avantaj. Si iata, acum ma folosesc in fiecare zi de acest privilegiu.

Iti inteleg business-ul si creez strategia de marketing adaptata obiectivelor tale – e nevoie de multa imaginatie, constanta atentie la fiecare detaliu si perspicacitate pentru a intelege cifrele si a interpreta rezultatele astfel incat sa atingem obiectivele stabilite.

Am absolvit facultatea de Relatii Economice Internationale (modul Engleza) in cadrul Academiei de Studii Economice si am continuat cu masterul de Comunicare in Afaceri (modul Engleza) in cadrul aceleiasi facultati. A fost o perioada intensa pentru mine, atat de invatare, cat si de dezvoltare personala. Am obtinut o bursa de studiu in Portugalia. La intoarcerea in tara am urmat programul Online Marketing Academy – Powered by Google Romania, urmat de cursul „Tehnici de actorie in business” in cadrul Actelier. Asa am luat startul in calatoria online marketing & PPC advertising. Am continuat permanent procesul de invatare si dezvoltare, participand la cursuri, conferinte, webinarii si alte evenimente. Printre acestea se numara: SalesDrive cu Dragos Popescu, Scoala de Vara GPEC & conferintele GPEC, Growing Exponentially cu Monica Ion si alte evenimente organizate de Google Romania. In timpul liber imi place sa calatoresc si sa fac sport. Ador florile, de aceea imi place sa fiu mereu inconjurata de ele savurand in liniste o cafea.

La INOBOX fac parte din divizia PPC, in pozitia de Senior Google Ads Specialist. In plus, sunt Project Manager pentru o parte din partenerii nostri. Suntem prima agentie devenita partener Google in mai putin de un an, iar eu detin toate certificarile Google Ads.

Ce fac mai exact la Inobox?

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care
imi fac placere, in afara Inobox

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi