Octavian,
Facebook Ads
Specialist
Octavian,
Facebook Ads
Specialist

Prima mea intalnire cu ideea de Marketing a fost in timpul studentiei, nu am urmat o facultate cu acest profil, insa pe parcursul celor trei ani de studiu am interactionat cu acest domeniu si am decis ca in lucrarea mea de licenta sa abordez aceasta tema.

Am inceput sa muncesc din al treilea an de facultate, insa nu in domeniul Marketingului, am lucrat timp de un an pe postul de Operator Introducere Date, in cadrul unei companii de IT.

Ulterior, am decis sa urmez o cariera in HR, alegand postul de Recruiter. Dupa doi ani petrecuti in acest domeniu, mi-am dat seama ca nu imi aduce satisfactia necesara. Imi doream sa lucrez in Marketing, intr-un mediu mai creativ, unde sa-mi pot pune la incercare creativitatea.

In iunie 2019, am acceptat un post de voluntar in cadrul unei organizatiei Romanian Trance Family care se ocupa cu promovarea muzicii Trance in Romania. Aici am inceput sa fac parte din echipa de Social Media, facand postari legate de evenimentele pe care urma sa le organizam. Am simtit in sfarsit ca fac ceea ce–mi place, imbinand stilul muzical preferat cu Marketingul.

In prezent dupa o perioada de 3 ani ocup postul de Social Media Manager si ma ocup atat de organizarea evenimentelor cat si promovarea acestora.

Colaborarea cu Inobox a inceput in octombrie 2019. De atunci, experienta din cadrul Inobox si know how-ul share-uit de colegi m-au ajutat sa pot gestiona in momentul de fata peste 20 de proiecte din postura de Facebook Ads Specialist.

Printre alte pasiuni pe care le am se enumara calatoritul si fotografia.

Calatoritul ma ajuta sa descopar lumea din jur si in acelasi timp sa imi dezvolt/alimentez partea creativa. In timpul calatoriilor imi place sa aflu cat mai multe despre cultura si stilul de viata al oamenilor din fiecare locatie in care merg.

Fotografia este un mod prin care "stochez" experientele prin care trec. Cel mai mult imi place sa fotografiez peisaje si sa surprind viata de zi cu zi din locurile pe care le vizitez.

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care
imi fac placere, atunci cand nu creez Ad-uri
la Inobox!

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi