Antonio,
Copywriter
„Creativity is intelligence having fun” – Albert Einstein
Antonio,
Copywriter

Daca ar fi sa ma descriu intr-un singur cuvant, atunci “curios” ar fi cuvantul magic. In permanenta am cautat raspunsuri la intrebari de genul “De ce?” sau “Cum ar fi?”, iar de cele mai multe ori le-am aflat. Ma consider o persoana creativa, ambitioasa, empatica, dedicata si perfectionista, incerc mereu sa pun suflet si pasiune pentru tot ceea ce fac si ma ghidez dupa dorinta puternica de a reusi. Relatiile publice, mass media, social media, publicitatea si marketingul cu influenceri reprezinta unele dintre cele mai importante si relevante domenii de interes pentru mine.

Imi place sa fiu conectat cu tot ceea ce se intampla in jurul meu, iar dintotdeauna am fost atent la lucrurile pe care le comunic, in special in mediul online. Odata cu evolutia tehnologiei si a modului de comunicare virtuala, brandurile vor sa isi contureze o personalitate proprie si pe retelele de socializare si sa comunice credibil, autentic si interactiv cu diferitele categorii de public.

Aceste lucruri le-am invatat inca din primii ani de facultate, fiind licentiat in Marketing in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Mai tarziu, aceste notiuni le-am aprofundat si am absolvit masterul de Relatii Publice in Marketing, acolo unde am finalizat ca sef de promotie.

La INOBOX, am ocazia sa pun in practica ultimele tendinte, tehnici si strategii de marketing online, copywriting si Social Media pe care le asimilez zi de zi. Impreuna cu echipa, avem grija ca business-ul tau sa fie promovat eficient si sa livreze continut de calitate.

Iar astea sunt cateva dintre lucrurile care
imi fac placere, atunci cand nu creez
Content la Inobox!

De ce Inobox este potrivit pentru afacerea ta?
Vrem sa-ti dovedim ca bugetul de marketing nu ar trebui sa fie o cheltuiala, ci o investitie profitabila. Alege sa lucrezi cu o echipa de profesionisti, pentru ca falsa economie in care iti gestionezi singur campaniile te va costa mult mai mult.
Let's be awesome
together!
Incepe o conversatie cu noi